SEEING THE UNSEEN

SEEING THE UNSEEN


GROUP EXHIBITION

SOPHIENHOLM

KONGENS LYNGBY, DK

2017


colour spaces 2017 christina augustesen 6A - Copy_edited1
LYSVÆRK Christina Augustesen

SEEING THE UNSEEN


04.11.2017 - 07.01.2018Med udstillingen ”Seeing the Unseen” slår Lyngby Kunstforening dørene op til sin årlige vinterudstillingpå Sophienholm.

Ni billedkunstnere præsenterer på udstillingen ”Seeing the Unseen” værker, hvor det visuelle og personlige udtryk undersøges gennem farve, flade og form. Med fokus på materialet som fælles omdrejningspunkt skaber de hver på deres måde værker, der opfordrer til nærvær og fordybelse i nuet.

De udstillende kunstnere er: Anne-Marie Wegener, Carsten Crone Caroc, Christina Augustesen, Flemming Hoff, Hansina Iversen, Kristine Djurhuus, Lotte Maja Bjerre, Signe Heinesen og Trine Bork.

Udstillingen er kurateret af Signe Heinesen og Flemming Hoff.

De udstillede værker er skabt til at blive set og sanset, uden ydre referencer eller tekst som del af værket. Kunsten bliver her en ordløs affære, oplevet med sanserne og et åbent sind som eneste forudsætning.

”I en tid, hvor vi dagligt, frivilligt eller ufrivilligt, må forholde os til mange forskellige indtryk, kan man som kunstner blive fristet til at konkurrere med denne ”støj”. Vi foreslår en anden vej og byder stilheden velkommen som et menneskeligt grundvilkår og som et tidløst tema for kunsten,” hedder det i kunstnernes programerklæring.


Udstillingskatalogets tekst er skrevet af Lilian Munk Rösing.Photos: Christina Augustesen