SPRING EXHIBITION

SPRING EXHIBITION


CENSORED EXHIBITION

KUNSTHAL CHARLOTTENBORG

 COPENHAGEN, DK

2022


spring exhibition 2016_edited1


Janne Nes:Rød og Christina Augustesen:Colour Spaces: Spring. Foto: Christoffer Askman

SPRING EXHIBITION, 2016


11. 03. 2016 - 17. 04. 2016


Forårsudstillingen 2016 præsenterer kunstnere fra hele verden. Mange er fra Danmark og Nordeuropa, men bag de indsendte bidrag står også kunstnere fra lande som Sydkorea, Japan, Puerto Rico, Brasilien og Colombia. De udstillede værker dækker over fagområderne kunst, arkitektur og design.

Som det nævnes i årets katalog af jurymedlem Thorsten Sadowsky, er det tydeligt, at tidens flygtningedebat har sat signifikante spor i kunsten. Og de presserende emner har selvfølgelig også spillet en rolle i denne censurerede udstilling: Temaer som flugt, migration, grænser, erindring og glemsel går igen i mange af de meget forskelligartede værker, der i forening danner Forårsudstillingen 2016.
I alt 818 kunstnere har ansøgt om at deltage på Forårsudstillingen 2016. Heraf er der udvalgt 117 kunstnere, der viser i alt 177 værker. Værkerne på Forårsudstillingen 2016 er udvalgt af en international jury bestående af: FOS (kunstner, DK), Molly Haslund (kunstner, DK), Anders Abraham (arkitekt, DK), Anton Alvarez (designer, SE) og Thorsten Sadowsky (kurator, CH).


Kilde: Kunsthal Charlottenborg